Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

May 09, 2018 Nurul Atikah 3 Comments Category :






Assalamualaikum,
hee cikla tanya pengalaman beranak,
belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa..
tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro,
adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih,
jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation,
sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal,
jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu,
mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain 
and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain, 
dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.


special wishes from me:
Happy belated birthday adik batrisyia,
semoga jadi anak yang solehah,
rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg,
dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)

RELATED POSTS

3 comments

  1. Bila tgk pengorbanan mak lahirkan kita buat kita speechless kan. Rasanya tak terbls pngorbanan mereka melahirkan kita..
    .
    .

    Terima kasih sudi join. Jom check senarai peserta

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/05/senarai-peserta-batrisyia-birthday-and.html?m=1

    Good luck!!!

    ReplyDelete
  2. So you think you have seen it all???? Happy death day Think again, i reckon i have just witnessed the most disturbing extreme movie ever, and you know what, for the first time i have no idea whether to give this film a good review or a bad review, its not a film that you can enjoy, although it was very well made and preformed by the actors, so in a visual and technical term it was impressive..
    Seemore
    rampage full movie
    watch the devils candy hd online free
    watch Avengers Infinity War online free hd
    watch movies online free
    megashare9

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete