Skip to main content

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway






Assalamualaikum,
hee cikla tanya pengalaman beranak,
belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa..
tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro,
adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih,
jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation,
sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal,
jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu,
mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain 
and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain, 
dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.


special wishes from me:
Happy belated birthday adik batrisyia,
semoga jadi anak yang solehah,
rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg,
dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)

Comments

  1. Bila tgk pengorbanan mak lahirkan kita buat kita speechless kan. Rasanya tak terbls pngorbanan mereka melahirkan kita..
    .
    .

    Terima kasih sudi join. Jom check senarai peserta

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/05/senarai-peserta-batrisyia-birthday-and.html?m=1

    Good luck!!!

    ReplyDelete
  2. So you think you have seen it all???? Happy death day Think again, i reckon i have just witnessed the most disturbing extreme movie ever, and you know what, for the first time i have no idea whether to give this film a good review or a bad review, its not a film that you can enjoy, although it was very well made and preformed by the actors, so in a visual and technical term it was impressive..
    Seemore
    rampage full movie
    watch the devils candy hd online free
    watch Avengers Infinity War online free hd
    watch movies online free
    megashare9

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)