Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2016

#sepetang

Assalamualaikum wbt
di petang hening lagi senja,
eh tetiba ja kan..
dalam dua tiga hari terasa macam nak update something kat blog tpi tulah idea "elek"
so here im today nak share la sikit kisah hidup yang penuh pancaroba.
aiseyhh acah btoi.. hahah

petang2 mcm ni macam sedap ja kan kalau dapat pisang goreng lepastu dapat hirup teh ka kopi panas ka. umpphhh...
iklan sebentar bersama goreng pisang,

hahaha back to ceritera hidup aku tu,
dia sebenarnya mcm ni,
macamna? mcm ni la!!!!!
:P

kita manusia kan tak pernah lari dari sebarang pengorbanan yang kita kena buat sama ada pengorbanan tu kecik or besaq. org2 tua selalu cakap dalam membuat pilihan hidup , janganlah terburu-buru dalam membuat keputusan. dan aku rasa aku dah fikir sehabisnya sewaktu buat keputusan tu (rahsia) :D

ada yang kata pengorbanan yang dah buat tu macamna? tak rasa rugi ka? tak rasa membazir masa? tapi aku ada satu ja jawapan. andai lah pengorbanan tu betul-betul akan membuahkan hasil, it will one day. tpi u…