Skip to main content

Posts

Featured

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Latest posts

Planner Giveaway by Eeca Shyaa

Giveaway by LZ

lazyness overloaded...

ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

SETIA SPICE ARENA !

BLOGLISTED GITUHH..

a little story

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017