ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH



klik banner utk join.

p/s janji ni last post of de day ... >,<

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY




klik banner untuk join.


GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger di Malaysia. GIVEAWAY bermula pada hari ini, 08hb Ogos 2017
, iaitu tepat jam 01.20 tengahari sehingga 31hb Ogos 2017 (jam11.59 malam).

SETIA SPICE ARENA !



























THE LAST ENTRY OF DE DAY YE.
smuanya collection of own pieces captured there.
sapa yg minat drama korea mesti pernah tgk atas bumbung syarikat depa ada mcm bamboo garden tu kan.. ha kat sini pun ada , in PENANG uols. nak dijadikan cerita hari yg indah lagi segak bergaya tu, we one family saja ja carik tempat nak lepaks gitu, nak release stress smua, and one of my cousin said jomlah pi spice arena ni, dekat pisa (known as) . hbis ja makan kenduri semua terus terjah tempat ni, haaha bayangkan lah, dengan baju kurung tudung terbang-terbang smpai la sini. it was such an awe scenery , teramatlah tenang tmpat ni, parking dia percuma okay, dan bnyk security guard , to make sure there were no damage were done there.. dan ada lagi bangunan yg dalam construction which is, akan lebih gempak lepas ni. jadi kepada yang nak jog ka or sneak peak for a little chill sangatlah disarankan pi situ...

lovin those places so much, and lepas ni mungkin xdapt pi dah.. nk ke kelantan pulak ye..

p/s sapa yg tau tempat menarik kat kelantan tu boleh la share kat ceq nah..

BLOGLISTED GITUHH..



 Assalamualaikum warahmatullah, okay the second post of the day is about me being listed on this little sweet girl blog.. she was so rajin sngt because she listed most of blogger in malaysia, and differentiate between one that write in english and malay, how nice of that thought. she even notify me about this. being so honoured to be listed on her blog, very muchachas thank you ye awk.

tu antara fews syarat ye ank-ank. klik gmbar for the link to her web...


okay second is iols termasuk dlm bloglist cik zafirah nazri jgk..
 ha tudia gais tudia.. makcik ni rajin pi tukaq template blog dia gitu, jadi ceq pun join la segmen bloglist hat dia buat haritu. dan tersenarai sekali.. thank you laling ... :)