Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2017

Almaklumlah....

Assalamualaikum.  Ha kan dah kena bt post pepagi buta.  Almaklumlah hakak sibuks ni,In sha Allah nnti cuti sabtu ahad kita negupdate lgi ye. Post pagi2 ni nak mengkhabarkan bahawa sy sudah termasuk dlm bloglist akak misha. And alhamdulillah rezeki tahun ni menang GA kak Aqma. In sha Allah kalau ada rezeki kita open table buat GA pulak ya ank2. Salam syg dari sy. Hahahha

Nurulatikah ;)

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED

Tarikh Mula : 1 Februari 2017

Tarikh Tamat : 14 Februari 2017


cepatla joinn.. nak habis tarikh dah tu.. klik banner tu jangan lupa :)
banyak kebaikan dia ya :)


;)

GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA

klik klik... klik banner utk join ye :)

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

klik banner untuk joingg gaiss.. :) Assalamualaikum wbt.  Alhamdullilah kita curik masa sikit nak update blog sbb dah ketagih, sebulan lebih tinggai ni. haha sbb sis hawa suruh kenalkan diri secara ringkas kan, tikah baru aja aktifkan balik blog, sbb sebelom ni tak tau nak update apa, baru matured cenggitu le.. haha. tikah minat korea, i think we share the same minat la sis hawa. tu la yg paling ringkas blh dikhabo kan.. hehe :)
                                                                                                                                 kamsahamnida unnie