Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

SETIA SPICE ARENA !

August 11, 2017 Nurul Atikah 0 Comments Category :



























THE LAST ENTRY OF DE DAY YE.
smuanya collection of own pieces captured there.
sapa yg minat drama korea mesti pernah tgk atas bumbung syarikat depa ada mcm bamboo garden tu kan.. ha kat sini pun ada , in PENANG uols. nak dijadikan cerita hari yg indah lagi segak bergaya tu, we one family saja ja carik tempat nak lepaks gitu, nak release stress smua, and one of my cousin said jomlah pi spice arena ni, dekat pisa (known as) . hbis ja makan kenduri semua terus terjah tempat ni, haaha bayangkan lah, dengan baju kurung tudung terbang-terbang smpai la sini. it was such an awe scenery , teramatlah tenang tmpat ni, parking dia percuma okay, dan bnyk security guard , to make sure there were no damage were done there.. dan ada lagi bangunan yg dalam construction which is, akan lebih gempak lepas ni. jadi kepada yang nak jog ka or sneak peak for a little chill sangatlah disarankan pi situ...

lovin those places so much, and lepas ni mungkin xdapt pi dah.. nk ke kelantan pulak ye..

p/s sapa yg tau tempat menarik kat kelantan tu boleh la share kat ceq nah..

RELATED POSTS

0 comments