Skip to main content

lazyness overloaded...

Assalamualaikum...
okay jangan gelak dulu, tapi , yes mmg tengah malas yg teramat sngt dua tiga hari lepas, ingt nak update last2 tangguh lagi tangguh lagi dan semua komentar (acewah) yg dibalas lambat tu harap maaf ye.

seseorang patut kasi ceq tips nak menghilangkan malas berlipat kali ganda yg maha hebat melanda ni. selain malas, dah xdak masalah lain dh. haha

nk berblogwalking pun malas, update pun malas, macam nak tampaq muka sendiri, but yeah im awake now, insaf seketika.

sebab bukan apa, bila dh update tu , satu hari tu nanti update dalam 1000 post kan, jadi di hari lainnya dh hbis story, jadi meleret la malas dia,... eh apaa ni... okay dh hbis merapu meraban.. so back to next update kay.. ;)

Comments

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, hee cikla tanya pengalaman beranak, belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa.. tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro, adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih, jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation, sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal, jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu, mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain  and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain,  dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.

special wishes from me: Happy belated birthday adik batrisyia, semoga jadi anak yang solehah, rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg, dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)