a little story

Image result for umk
Assalamualikum warahmatullah...
alhamdulillah syukur di kesempatan ni, nak share sikit about keputusan upu baru-baru ni.
pilih punya pilih uni awam kat malaysia ni, alhamdulillah ditempatkan di uni awam yg jarang-jarang jgk org kenal la. universiti malaysia kelantan. jurusan keusahawanan hospitaliti. sapa yg dapat sana kita geng.

ramai yg xtahu sebenarnya umk ni ada tiga kampus dengan kursus yg ditawarkan adalah berlainan bagi setiap kampus. eden dapat kampus kota which is located tepi lapangan terbang kota bahru, jadi lepas ni kita fly back home la.. hahaha berangan setinggi gunung gitu.

sebab kan keputusan upu bru keluaq ni la , ceq sibuk sikit isi borang uni, bt kad bank dan macam-macam lagi. dah rasa mcm kerja jdi kerani, urusan dokumentasi yg pelbagi ragam. ewah gitu.

apa-apapun cuma nak ucapakn tahniah kepada yg dapat menempatkan diri ke uni kat mana-mana saja, dan bagi yg takdpt lgi, usaha lagi in sha Allah, Allah dah rancang yg terbaik utk kita.

peace out yo ! :)


Comments