Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

July 19, 2017 Nurul Atikah 4 Comments Category :


klik banner untuk join ye.






tengah menangani kebosanan di hari-hari ni, menghadap la blog kejap and jumpa GA ni,
terasa minat nak join la pulak, jadi owner blog ckp pilih la hadiah yang korang rasa relevan nak menang. 

simple je hadiah yang hati ni teringin.. hehe
                                Image result for cermin makeup ikea

cermin untuk makeup je.. huhu tengah mengemas barang-barang makeup terasa mcm ada yg kurang. rupanya xdak stand cermin mcmni. blh bawak merata jugak cermin macmni. maka memudahkan nak makeup nnti. :)

RELATED POSTS

4 comments

  1. Alaa...actually ada list hadiah tu..hehehe apa pun semoga menang k:) good luck

    ReplyDelete
  2. Singgah sini :)

    Semoga berjaya (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete