Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

come Back mybe?

July 13, 2017 Nurul Atikah 0 Comments Category :

Assalamulaikum...

alahai rindu eden tak?
haha, perasaan lebih yeah i know.
menyepi untuk berapa ketika ni bukannya x bersebab kay,

the main reason was,
dilarikan ke kelantan nak dekat sebulan jugak la kat negeri cik siti wan apa eh?
tak ingat pulak.. hehe
ubah angin duduk negeri orang ni okay jgk,
ada up and down, tapi memandangkan duduk dengan ayah sedara sendiri,
life was quite good tho.

the very second reason menyepi adalah disebabkan
malas yang berpanjangan dan tak berkesudahan dan baru sekarang rajin menapak tengak laptop,
yelah dh biasa xhadap wifi di kelantan, balik rumah sambut raya semua dulu,
settle down bilik yg seumpama stor dan tiada berpenghuni tu,
baru dapat hadap laptop ni.

ada ja ni ha, tukaq lagi muka blog kesayangan ni,
setiap kali tukaq templates tu ada ja xpuas hati, but not this time
di celup khas dari template blogger ja, boleh pakat husya( tengok)
la lepas ni, banyak jgk modern and classy, but i choose this simple one.

okay navigation utk follow ada kat sebelah yg tiga garis tu,
blh tgk link tuto and my medsoc kat contact me tu.
and kalau rasa nak carik apa-apa dalam blog ada la icon search tu,
entoh apo lah yg nak disearch tu...

okay to the end of the story,
happy to get back.
and wait for my writing yeah.

mungkin dalam bahasa inggeris sepenuhnya ataupun dalam sekerat-sekerat mcmni,
ataupun SEMUANYA ABOUT GIVEAWAY(kalau rajin baca ye)

p/s : yang indah tu datang dari hati yg bersih. walau perih dgn hidup cuba untuk jgn kotorkan hati. ;)

RELATED POSTS

0 comments