Skip to main content

come Back mybe?

Assalamulaikum...

alahai rindu eden tak?
haha, perasaan lebih yeah i know.
menyepi untuk berapa ketika ni bukannya x bersebab kay,

the main reason was,
dilarikan ke kelantan nak dekat sebulan jugak la kat negeri cik siti wan apa eh?
tak ingat pulak.. hehe
ubah angin duduk negeri orang ni okay jgk,
ada up and down, tapi memandangkan duduk dengan ayah sedara sendiri,
life was quite good tho.

the very second reason menyepi adalah disebabkan
malas yang berpanjangan dan tak berkesudahan dan baru sekarang rajin menapak tengak laptop,
yelah dh biasa xhadap wifi di kelantan, balik rumah sambut raya semua dulu,
settle down bilik yg seumpama stor dan tiada berpenghuni tu,
baru dapat hadap laptop ni.

ada ja ni ha, tukaq lagi muka blog kesayangan ni,
setiap kali tukaq templates tu ada ja xpuas hati, but not this time
di celup khas dari template blogger ja, boleh pakat husya( tengok)
la lepas ni, banyak jgk modern and classy, but i choose this simple one.

okay navigation utk follow ada kat sebelah yg tiga garis tu,
blh tgk link tuto and my medsoc kat contact me tu.
and kalau rasa nak carik apa-apa dalam blog ada la icon search tu,
entoh apo lah yg nak disearch tu...

okay to the end of the story,
happy to get back.
and wait for my writing yeah.

mungkin dalam bahasa inggeris sepenuhnya ataupun dalam sekerat-sekerat mcmni,
ataupun SEMUANYA ABOUT GIVEAWAY(kalau rajin baca ye)

p/s : yang indah tu datang dari hati yg bersih. walau perih dgn hidup cuba untuk jgn kotorkan hati. ;)

Comments

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, hee cikla tanya pengalaman beranak, belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa.. tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro, adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih, jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation, sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal, jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu, mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain  and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain,  dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.

special wishes from me: Happy belated birthday adik batrisyia, semoga jadi anak yang solehah, rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg, dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)