Skip to main content

FIT ? BIT? ( Fitbit Types for Your Fitness and Health)


Assalamualaikum...
:)


Fitbit is a revolutionary accessory in the world of fashion. Combining both style and health, Fitbit is an activity tracker for modern day urban men and women. Not only does it track how active you are, it also helps keep track of your calories intake. This way you’ll know how far you are from achieving your daily health goals. A great way to jump start a healthy lifestyle, you should get yourself a Fitbit soon.


Not sure which Fitbit to choose? Let’s get started with what level of fitness you’re at or looking to achieve. If you’re just health conscious and not really looking to get serious about fitness, the Fitbit Alta is hat you should be getting. It offers ample functions such as how many steps you have taken in a day, how much calories you have burnt and sleep tracking.


For both style and fitness, the Fitbit Charge is yours to choose. You can change the bands according to what colour you feel like rocking on that day. Check your heart rate, track where you’re going with GPS, steps counter and sleep detect. Plus the display is not too small and not too big so it will fit comfortably on your wrist.


The overall smartwatch look and feel is there with the Fitbit Blaze so pick this one if you’re ready to go all out and start being serious about eating healthy and working out. The Fitbit Blaze offers heart rate data with built-in workouts right on your wrist. Along with that you also get all the usual perks like calculating steps and sleep.


Know which one is the Fitbit tracker for you yet? Based on these tips, it’s time for you to choose one.

Comments

  1. aku tag hg http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, hee cikla tanya pengalaman beranak, belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa.. tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro, adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih, jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation, sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal, jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu, mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain  and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain,  dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.

special wishes from me: Happy belated birthday adik batrisyia, semoga jadi anak yang solehah, rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg, dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)