Skip to main content

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

klik banner untuk joingg gaiss.. :)
Assalamualaikum wbt. 
Alhamdullilah kita curik masa sikit nak update blog sbb dah ketagih, sebulan lebih tinggai ni. haha
sbb sis hawa suruh kenalkan diri secara ringkas kan, tikah baru aja aktifkan balik blog,
sbb sebelom ni tak tau nak update apa, baru matured cenggitu le.. haha. tikah minat korea, i think we share the same minat la sis hawa. tu la yg paling ringkas blh dikhabo kan.. hehe :)
                                                   
                                                                                                                                 kamsahamnida unnie

Comments

  1. ann-hyeong.. sah kita ada minat yg sama. Unni happy dpt kenal ngan tikah. keep in touch ye. saranghae :D (GOODLUCK)

    ReplyDelete
  2. Hehe na doo unni. In sha Allah 😊

    ReplyDelete
  3. hi sis, salam kenal ya. good luck for the GA. Sy dah follow blog ni.
    Jemput datang blog baru saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai syed.. salam kenal jgk. In sha Allah nnti sis jenguk2.. :)

      Delete
  4. singgah sini.. :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete

  5. good luck..singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari Ga yang sama :D
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jgk. Makasih follow. Done follow jgk

      Delete
  8. Saya dari segmen/giveaway yang sama. Jemput datang sini.
    https://ariazir.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  9. GIVEAWAY ke dua dari saya sedang berlangsung,jemput join... :D https://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, hee cikla tanya pengalaman beranak, belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa.. tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro, adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih, jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation, sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal, jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu, mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain  and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain,  dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.

special wishes from me: Happy belated birthday adik batrisyia, semoga jadi anak yang solehah, rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg, dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)