Skip to main content

product review-aloeverasoothinggel

Image result for aloe vera soothing gel
Aloe Vera Soothing Gel
Assalamualaikum to all.

well this is my first product review.
rasa macam teringin nak berkongsi kepada yg ada masalah dengan parut jerawat dan kulit burn.
Jenama ni dari korea, dah boleh dapat kat mana-mana farmasi dan booth kecantikan kalau xsalah. murah ja harga, i bought it only at RM10.00. MURAH KAN ... haha
jadi kepada sesiapa yg nak mencuba pakai aloe vera soothing gel ni, silalah beli. 
Jenama dia Nature Republic, ada banyak percent aloe vera yang korang boleh pilih, choose well according to your skin, kalau rasa xyakin nak beli, boleh dapatkan nasihat dari doktor. sebab produk ni mungkin tak sesuai untuk semua jenis kulit.

my experiences with this product tak lah dalam jangka masa yg lama sangat, 
baru ja pakai untuk beberapa minggu ni.
tapi i got some other people reviewing this product at youtube. ill share it with you guys.
jdi jangan terkejut tengok video ni, sebab he was a man with beauty hack. 
till then, see ya ;)






                                                                  Image result for aloe vera soothing gel
p/s aloeveragel ni sejuk sangat bila pakai >,<


Comments

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, hee cikla tanya pengalaman beranak, belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa.. tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro, adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih, jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation, sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal, jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu, mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain  and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain,  dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.

special wishes from me: Happy belated birthday adik batrisyia, semoga jadi anak yang solehah, rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg, dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)