Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

product review-aloeverasoothinggel

December 23, 2016 Nurul Atikah 0 Comments Category :

Image result for aloe vera soothing gel
Aloe Vera Soothing Gel
Assalamualaikum to all.

well this is my first product review.
rasa macam teringin nak berkongsi kepada yg ada masalah dengan parut jerawat dan kulit burn.
Jenama ni dari korea, dah boleh dapat kat mana-mana farmasi dan booth kecantikan kalau xsalah. murah ja harga, i bought it only at RM10.00. MURAH KAN ... haha
jadi kepada sesiapa yg nak mencuba pakai aloe vera soothing gel ni, silalah beli. 
Jenama dia Nature Republic, ada banyak percent aloe vera yang korang boleh pilih, choose well according to your skin, kalau rasa xyakin nak beli, boleh dapatkan nasihat dari doktor. sebab produk ni mungkin tak sesuai untuk semua jenis kulit.

my experiences with this product tak lah dalam jangka masa yg lama sangat, 
baru ja pakai untuk beberapa minggu ni.
tapi i got some other people reviewing this product at youtube. ill share it with you guys.
jdi jangan terkejut tengok video ni, sebab he was a man with beauty hack. 
till then, see ya ;)






                                                                  Image result for aloe vera soothing gel
p/s aloeveragel ni sejuk sangat bila pakai >,<


RELATED POSTS

0 comments