Skip to main content

#memories

its so called memory

Alhamdullilah lagi dua hari ja umat Islam nak berpuasa. 
perasaan tu bercampur baur. yelah bulan ramadhan la bulan yang paling mulia, bulan keampunan, bulan di mana umat islam dapat berbuat ibadah tanpa ada gangguan kecuali diri sendiri.
foremost and forall bulan bulan ramdhan la bulan untuk buat amal kebajikan dan mengeratkan silaturrahim. 

Di kesempatan itu, acewah macam novel la plak. iolss pun dapat la menghabiskan masa berbuka haritu di tanggal 25 Jun bergathering walaupun xcukup lagi ahlinya. yang ada masa ja yang mai berbuka haritu. yang lain ada hal. xpa ya awak2 kita rancang lain tahun depan kalau berkesempatan bertemu bulan ramadhan lagi. allahu sedihnya.. 

sambung balik , pilih punya pilih tempat, KFC jadi sasaran, well budak-budak bru habis matrik dan sy ni bdak yang xdpt bantuan kewangan pun kecuali sendirian berhad ja. KFC tu pun meriah la dgn gelak ketawa para gadis yang macam2 cerita nak dikongsi. lama kot xjumpa. macam2 yang dishare kan. paling best skali bab mengusik si gebu la "Amira Aisyah" . dpat nama gebu macam mana, biarlah rahsia. at the end of meeting tu, semua dok beli makanan family order. 
bersalam-salaman semua , balik la umah masing-masing. rindu nak jmpa lagi. raya ni in sha Allah.
BEBUDAK SEWEL IMISSS UOLSS

dua tahun sekali harungi SPM, gila-gila depa, sedih depa, sakai depa, merapu depa. semua dok ada. habis SPM ada yang smbung Matrik, ada yang masuk Uni ,ada yg Kirija. dan aku dan Khaty ambik STPM (SIJIL TUNGGU PEMINANGAN MALAYSIA) hahahaa..

:)


p/s ada gambo sikit. and thanks to my little sweet cousin sebab temankan


gebu yang tutup muka


dari kiri belakang
tini, hana , and myself

dari kiri depan
mira, pah(syasya), mimah (president)

love from we olss

Comments

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, hee cikla tanya pengalaman beranak, belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa.. tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro, adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih, jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation, sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal, jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu, mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain  and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain,  dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.

special wishes from me: Happy belated birthday adik batrisyia, semoga jadi anak yang solehah, rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg, dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)