Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

newlyweds . congrats!

June 09, 2016 Nurul Atikah 0 Comments Category :


ni bakal pengantin (hahahahah)

ni sepupu sepapat iols


ni pengantin


ni family pengantin belah ayah lelaki (carilah kite)



pada tanggal 28.5.2K16
pasangan pengatin abg arm dgn kak wanny selamat diijabkabulkan, bukan aku tau.
haha, selalunya kenduri waktu cuti sekolah ni memang banyak, jadi diorang pun pilih tarikh tu agak sesuai la ahad dengan isnin. tangkap muat ja semua adik beradik atur tarikh nak bagi free sebab kenduri kawin ni bukan selalu kan, sekali ja bagi pengantin tu, kami pun teringin la nak bagi meriah. 
hari kenduri belah perempuan xsemua adik beradik sempat pi, setengah ja lebih kurang,
yang belah pengatin lelaki iaitu wakilnya kami ramai dan meriah la.

nak tau tugas aku pada hari berbahagia tu apa? hahaha
tukang halau lalat. xpala bukan selalu kan.
13 tahun diorang sulam cinta dari form3 kot. maigoddd !!
aku tak tau la apa resepi remedi hubungan diorang ni, just nak wish 
semoga perkahwinan abg arm dgn kak wanny kekal till jannah . In sha Allah!
amin :)

oh ya aku pun teringin nak perkenalkan lima hang yg jadi penyeri waktu kenduri tu.
Pendekar 5 beradik. Hang Zaki, Hang Izzat, Hang Nadhil, Hang Hafiy & Hang Faiz.









see ya guys . ;)

RELATED POSTS

0 comments