Skip to main content

newlyweds . congrats!


ni bakal pengantin (hahahahah)

ni sepupu sepapat iols


ni pengantin


ni family pengantin belah ayah lelaki (carilah kite)



pada tanggal 28.5.2K16
pasangan pengatin abg arm dgn kak wanny selamat diijabkabulkan, bukan aku tau.
haha, selalunya kenduri waktu cuti sekolah ni memang banyak, jadi diorang pun pilih tarikh tu agak sesuai la ahad dengan isnin. tangkap muat ja semua adik beradik atur tarikh nak bagi free sebab kenduri kawin ni bukan selalu kan, sekali ja bagi pengantin tu, kami pun teringin la nak bagi meriah. 
hari kenduri belah perempuan xsemua adik beradik sempat pi, setengah ja lebih kurang,
yang belah pengatin lelaki iaitu wakilnya kami ramai dan meriah la.

nak tau tugas aku pada hari berbahagia tu apa? hahaha
tukang halau lalat. xpala bukan selalu kan.
13 tahun diorang sulam cinta dari form3 kot. maigoddd !!
aku tak tau la apa resepi remedi hubungan diorang ni, just nak wish 
semoga perkahwinan abg arm dgn kak wanny kekal till jannah . In sha Allah!
amin :)

oh ya aku pun teringin nak perkenalkan lima hang yg jadi penyeri waktu kenduri tu.
Pendekar 5 beradik. Hang Zaki, Hang Izzat, Hang Nadhil, Hang Hafiy & Hang Faiz.









see ya guys . ;)

Comments

Popular posts from this blog

BAD GENIUS

Assalamualaikum, okay
memandangkan harini  rajin okay RAJIN sementara sahaja ni,
kita nak kasi update cerita BAD GENIUS,

review ni akan jdi spoiler la kalau org tu tak tgk cerita tu lgi, but yeah nk review jgk...

lets start with the main character first yeah.
nama dia LYN.
dia ni la genius freak dalam cerita ni. pandai yg amat sngt sngt pandai.
bermula dengan dia tolong kawan baik dia dalam dewan exam, start dari situ, dia jual jawapan kat student2 yg bayaq untuk jawapan dia. dia ni dari keluarga sederhana ja, jadi bila dia masuk dalam sekolah swasta, bayaran yuran sangatlah tinggi, sejak dari situ dia carik duit guna kaedah yg nmpk mcm bagus tapi sangatlah merosak masa depan budak-budak yg kaya dan mampu bayaq dia ni.


okay second main character ialah BANK.
dia ni lagi genius dari lyn tu, yet he was so innocent.
budak ni sangatlah baik untill lyn tu libatkan dia dalam satu ujian untuk masuk ke universiti di luar negara, dia start jadi tamak disebabkan satu kejadian ni. haha kejadian …

Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017

klik banner utk join :)

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, hee cikla tanya pengalaman beranak, belum berpunya lagi cikla, jdi pengalaman tu belum punyaa.. tapi ingt lah waktu kecik masa mak bersalin to my bro, adik berat masa tu lebih dari sepaptutnya, 3 kg lebih, jadi mak kena operate, tpi mmg dari mak lahirkan sy kena operation, sebab dia mmg xleh deliver secara norrmal, jdi bila lahirnya bayi yg terlebih sihat tu, mak kena tahan kad wad lama sikit due to her pain  and alhamdulillah after few day mak dapat keluar, dan adik pun disahkan tiada demam kuning or sakit lain,  dan pengalaman yg tak boleh dilupakan, he was so chubby, macam ank panda time tu.

special wishes from me: Happy belated birthday adik batrisyia, semoga jadi anak yang solehah, rajin tolong mak dgn ayah awk ye syg, dan semoga tumbuh jdi ank yg cantik :)