Posts

Showing posts from December, 2016

Anniversary GiveAway

Image
Kawai >,<        Klik banner untuk join.        Akak Tengku Sofia buat GA, dan magnectic Memo Holder tu sangat comel.. Kawaiii   :)              

product review-aloeverasoothinggel

Image
Aloe Vera Soothing Gel Assalamualaikum to all. well this is my first product review. rasa macam teringin nak berkongsi kepada yg ada masalah dengan parut jerawat dan kulit burn. Jenama ni dari korea, dah boleh dapat kat mana-mana farmasi dan booth kecantikan kalau xsalah. murah ja harga, i bought it only at RM10.00. MURAH KAN ... haha jadi kepada sesiapa yg nak mencuba pakai aloe vera soothing gel ni, silalah beli.  Jenama dia Nature Republic, ada banyak percent aloe vera yang korang boleh pilih, choose well according to your skin, kalau rasa xyakin nak beli, boleh dapatkan nasihat dari doktor. sebab produk ni mungkin tak sesuai untuk semua jenis kulit. my experiences with this product tak lah dalam jangka masa yg lama sangat,  baru ja pakai untuk beberapa minggu ni. tapi i got some other people reviewing this product at youtube. ill share it with you guys. jdi jangan terkejut tengok video ni, sebab he was a man with beauty hack.  till then, see ya ;)                            

Segmen Bloglisted by Misya 2017

Image
sila klik banner untuk join. akak misya buat segmen 

Giveaway by Pulsera MY

Image
    TARIKH: 12 DISEMBER 2016 - 16 JANUARI 2017 klik banner untuk join. all those bangles really really attractive, jadi rugilah siapa yg tak join ;)

Sesi Perkenalan 1.0

Image
       sila klik banner untuk join.. Zafirah  and CikguAyu  jom la pakat join :)

GIVEAWAY 5 YEARS BLOGGING BY FAEZAH MDNOR

Image
"Self-positive when I was sad" once upon a time, a princess was born to this hectic world. kemain ja opening dia, orang selalu cakap kisah dongeng pengakhirannya bahagia, i hope mine will be too. permulaannya disini, dilahirkan sebagai ank sulung, ada seorang adik lelaki, well mak dapat sepasang ank orang cakap. tapi mcm tertukar ja, haha. aku jenis kasar and my lil bro ni lembik plus touching lebih. i saw her and my father tried hard to support whats our need. jadi self-positive di sini lebih kepada kisah mak eden and some little momentary of my life. sepatutnya seorang wife tu selalu dapat enjoy duit husband, tapi berbza dengan pendirian mak aku, she choose to work. walaupun hanya bekerja sebagai seorang pengasuh, it a though work, perlukan kesabaran, perlukan keberanian dan perlukan kelembutan. she have all that. dia selalu positifkan minda satu-satunya anakanda dia ni, which is me, try not to love but to receive love. mungkin dari pengalaman hidup dia, mak pesan

Giveaway 12-12 by SharkBurn Malaysia

Image
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه (klik banner kalau nak join) Giveaway ini dibawakan oleh  @Sharkburnmy  dengan kerjasama  Mohd Noor Shawal's Blog Tamat: 13 January 2017 Maklumat Produk SharkBurn Malaysia

END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS

Image
                                      sila klik banner untuk join, Mellya and friends buat GA and it seems to be liveable >,<

2017 Bloglist SA-VIORS

Image
                                                    sila klik banner untuk join. Rii is renewing his bloglist for 2017. :)

Segmen Bloglist 2017 SheilaInspire Dot Com

Image
    join GA again again and again. sila klik banner untuk join. im enjoying it ;)

Bloglist Januari Tahun 2017

Image
                                           meh la join. Jangan lupa klik banner :)

New Year Giveaway by MF

Image
Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017. Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini, 14 Disember 2016 - 11 Januari 2017. KLIK BANNER UNTUK JOIN Hadiah: Grand Top Referral : RM100 Weekly Top Referral : RM20 (21hb, 28hb, 4hb) Planner x 2 winners Topup RM10 x 2 winners Pouch x 2 winners *hadiah akan diupdate dari masa ke semasa*

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

Image
                                                                                           klik banner untuk join.                                       cikgu ayu buat segmen untuk cuti skool... :)

AsyaAmin - Fixed Bloglist Segment

Image
                                          sila klik banner untuk join. akak liez buat segmen  :)

DECEMBER GIVEAWAY by AINUL AQMA

Image
Rajinkan klik banner untuk join. Akak Ainul Aqma bt December Giveaway. :)

END-NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

Image
               sila klik banner untuk join :) jadi di sini syarat untuk giveaway akak zati, kak zati mintak buang balik gambar tahun 2016 yg i rasa i flawles.. hahaha muntah hijau, CUZ BLACK IS CHARMING  p/s senyum sokmo boh ;)

BLOGLIST TAHUN BARU 2017

Image
                                                                                                       Ank pkcik Nazri buat segmen baru. Klik banner untuk join.  Zafirah Nazri :) p/s hai zaf ;)

random experiences

Assalamualaikum warahmatullah. sihat smua? lama ja aku tgk blog ni. rasa mcm xlawa. kita tukaq lagi blog ni punya tema.. mcm taman permainan plak terasa. jdi harini nak cerita pasal pengalaman hidup la sikit. pengalaman kutip-kutip orang panggil dia. harap ada yg sudi baca,, hahahahaha,... ceritera seminggu di kampung halaman. but before that, kita balik waktu zaman nk habis skolah jap. everything was so nice, smpai la hari nak dekat exam. lagi dekat dengan tarikh nak exam tu, mcm-mcm masalah muncul, i cant stop crying. tabahkan hati dan hadap exam. sekarang tengah merindui sekolah pulak. nanti aku cerita plak pengalaman 7 tahun di HSBM, bangga semua pengetua dapat ank murid sesetia aku..hahaha jdi pada akhirnya exam dh hbis tepat tarikh 24 hb november 2016. tamatlah jawatan aku sebagai seorang student, merangkap seorang ank murid. tengah merindui kawan-kawan jgk ni, walaupun jumlah kawan tu taklah ramai... jadi berbalik kepada ceritera di kampung selama seminggu.